Leuke uitjes

Binnen enkele minuten tot iets meer dan een half uur kun je veel verschillende uitjes plannen rondom de Flierhutte.

Familie Pretpark de Waarbeek (25 minuten)

Twekkelerweg 327, 7554 SC Hengelo (OV)

074–8200250

www.waarbeek.nl

De Waarbeek in de Twentse bossen is een familiepretpark waar zwieren, zwaaien centraal staan. Leuk voor (piep)jong en ouder. Ook fijn: direct naast het familiepretpark ligt het Pannekoekenhoes, waar de stevige trek kan worden gestild en de kinderen zich lekker kunnen uitleven in de indoor speeltuin.

Zie de website voor actuele openingstijden

Avonturenpark Hellendoorn (37 minuten)

Luttenbergerweg 22, 7447PB Hellendoorn

www.avonturenpark.nl

Hellendoorn is een gezellig familiepark bij het gelijknamige dorp Hellendoorn. Er zijn verschillende attracties voor zowel jong als oud en vermaak met drie shows. Is het warm en ben je op zoek naar verkoeling? Hellendoorn heeft naast verschillende waterattractie, een Slidepark met verschillende waterglijbanen.

Zie de website voor actuele openingstijden

Pitch & Putt Twente (9 minuten)

Hengevelderweg 3, 7478 PE Diepenheim

0547-351 990

www.pitch-putt-twente.nl

Sportief bedrijfsuitje, zakelijk arrangement of leuke activiteit met de hele familie! Golfen, voetgolf en/of escape room in combinatie met eten en drinken!

Bij Pitch&Putt Golf geniet je van een actieve en gezellige activiteit met familie, vrienden of collega’s, voor jong en oud. Het golfspel voor iedereen.

Zie de website voor actuele openingstijden

Binnenzwembad (18 minuten)

Scholtenhagenweg 32, 7481VP Haaksbergen

www.optisport.nl/wilder

Subtropisch recreatiebad en sauna ‘De Wilder’

Subtropisch zwemparadijs met veel mogelijkheden en sportieve activiteiten. Zwemmen en plezier komt hier samen!

Dit fraai gelegen subtropische zwemparadijs biedt veel mogelijkheden en sportieve activiteiten waaronder: aerobics, aquajogging, aquaFIT (50+), baby- en peuterzwemmen, aquafysio, aquavaria, aqua-Spinning en zwangerschapszwemmen.

In de sauna kunt u heerlijk ontspannen. Tevens is het mogelijk om de sauna op zaterdag- en/of zondagavond af te huren.

Zie de website voor actuele openingstijden

Bowlingcentrum en speeltuin ’t Witte Hoes’

Markeloseweg 90, 7461 PB Rijssen

www.wittehoesrijssen.nl

Witte Hoes Rijssen is een horecabedrijf met vele mogelijkheden. Naast het restaurant (met buffet- en wok gelegenheden) beschikken wij ook over een zestal bowling banen, pooltafel, midgetgolf, klootschieten en speeltuin. Daarnaast ideale locatie voor wandelingen of fietstochten. Kortom, de ideale locatie voor familiefeesten, eten en drinken.

Zie de website voor actuele openingstijden

Erve Brooks (6 min)

Broekhuisdijk 5, 7275 CB Gelselaar

0545-481371

www.erve-brooks.nl

Oude Saksische boerderij waar van alles te beleven is. Een leuk dagje uit voor de hele familie!

Er is een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin met airtrampoline, speelvijver, reuzenschommel, avonturenpad met hindernissen en spelletjes, speelhoek met glijbaantje binnen voor de kleintjes, levend tafelvoetbal, winkel ‘de Scharrelzolder’ en nog veel meer. Op het Blotevoetenland kun je heerlijk met je blote voeten door de modder lopen. Er is een waterbrug, meertje, uitkijktoren etc. Geniet van de natuur, terwijl de kinderen spelen met het water en zand.

Bij de museumboerderij kun je de boerderij bezichtigen, dieren kijken, iets moois maken van klei, spelletjes spelen, oude landbouwwerktuigen bekijken en natuurlijk ook een kopje koffie drinken of lekker samen lunchen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin incl. water/zand speelplek en boomhut met glijbaan. In de museumwinkel vindt u leuke kadootjes, speelgoed en lekkernijen uit vroegere tijden.

Op de zolder van de museumboerderij is de vaste expositie “Grensland binnenstebuiten” te bezichtigen. Geologie en (pre)historie van het Euregiogebied: bodemvondsten, Oost-Nederland op walvisjacht, Heerlijkheid Borculo, textielgeschiedenis etc.

Zie de website voor actuele openingstijden

Zoek je een leuke activiteit? Unieke uitjes regelt het!

Deventerweg 67C, 7245 PJ Laren (gld)

0573 – 72 81 61

info@uniekeuitjes.nl

www.uniekuitjes.nl

Zoek je uitjes in de buurt dan vind je op de website van Unieke Uitjes allerlei leuke activiteiten. Het organisatiebureau met de leukste uitjes en de nieuwste/beste materialen. Zij hebben ervaren trainers/begeleiders en scherpe prijzen. Ze bieden uitjes aan voor elk budget voor 2 tot 500 personen.

Klik hier om de website van unieke uitjes te bekijken