De accommodatie

Een comfortabel, gezellig en knus natuurhuis, waarbij natuur, rust en ontspanning een nieuwe betekenis krijgen.

De Flierhutte

Het natuurhuis is in december 2015 verbouwd door de familie Wissink. De stijl van de eigenaren is herkenbaar. De houtkachel, de veranda en de authentieke balken zorgen voor een landelijke uitstraling die perfect past bij de omgeving. De accommodatie biedt een overnachtingsmogelijkheid voor maximaal 6 + 2 personen. De woning is gelijkvloers, waardoor het ook voor mindervalide toegankelijk is.

Om u een goed inzicht te geven wat de Flierhutte u allemaal te bieden heeft, kunt u in het onderstaande overzicht zien welke faciliteiten allemaal aanwezig zijn.

Echter 1 foto zegt meer dan 1000 woorden. Om te zien hoe deze faciliteiten allemaal zijn toegepast, kunt u onderaan de foto’s per vertrek bezichtigen.

Algemene faciliteiten

Vrijstaand (veel privacy)
Niet op een park
Gratis WiFi
Niet roken
Geen huisdieren
Toegankelijk minder validen
BBQ plaats
BBQ verhuur
Kampvuur
Parkeerplek

Accommodatie

3 slaapkamers
Woonkamer
Keuken
Badkamer
Toilet
Veranda
Verhoogd terras
Vuurplaats/zitkuil

Slaapkamer I en Slaapkamer II

1x 2 pers. boxspring
Kast
Vloerverwarming
Tuindeur met terras

Slaapkamer III

2x 1 pers. bed
Vloerverwarming

Woonkamer

Open haard
Vloerverwarming
2-zits zit/slaapbank
109 cm LED TV
Canal digitaal pakket + netflix
Duitse eethoek (10 pers.)
Tuindeuren
Kinderzitje

Keuken

5 pits gasfornuis
Vries/koelcombinatie
Vaatwasser
Koffiezetapparaat
Oven / magnetron
Waterkoker

Badkamer

Regendouche
Vloerverwarming
Haardroger

Toilet

Wc
Urinoir
Vloerverwarming

Slaapkamers

Rust staat bij ons centraal! Hiervoor ben je natuurlijk ook comfortabele bedden nodig. In 2 van de 3 ruim opgezette kamers staan dan ook luxe boxsprings (2-persoons) om u hierin van een optimale comfort te voorzien. Deze 2 kamers zijn qua afmeting identiek aan elkaar. Voor de mensen die last hebben van de kou, in alle slaapkamers is vloerverwarming aanwezig.

Stelt u zich eens voor ’s ochtends wakker worden na een goede nachtrust, de tuindeur openen, om zo over het verhoogde terras de frisse buitenlucht van een bosrijke omgeving te inhaleren.

Natuurlijk kunt u zich ook lekker terugtrekken onder de “warme wol” om vervolgens van de vogels en buitenlucht te genieten.

De andere slaapkamer is voorzien van 2x een 1-persoons bed. Hierin kunt u heerlijk genieten van uw welverdiende nachtrust.

Woonkamer

De in het oog uitspringende open haard geeft een gevoel van zowel de gezelligheid en knusheid, als de rust en ontspanning.

De woonkamer geeft dan ook elk jaargetijde een ander gevoel. In de winter bij een knapperende open haard op de bank een boek lezen tot zomers de tuindeuren tegen elkaar openzetten, waarna een zomerbriesje u het ultieme vakantiegevoel kan geven.

Voor de mensen die graag van alle sport en gebeurtenissen in de wereld op de hoogte willen blijven, bieden wij dan ook een 4K led televisie met een volwaardige Canal digitaal (Fox-sport, Film 1, etc) pakket aan.

Keuken

Bij rust in een natuurhuis past natuurlijk ook de bourgondische levensstijl. Dit houdt in dat een goed uitgeruste keuken niet mag ontbreken.

De grote vries/koel combinatie zorgt ervoor dat u het eten goed gekoeld/bevroren kan bewaren. Daarna kunt u met het 5 pits gasfornuis en de diverse pannen bijna elk gerecht bereiden. Om meer tijd over te willen hebben voor ontspanning en/of rust zorgt de vaatwasser voor de afwas en kunt u heerlijk nazitten met een vers bakje koffie en/of thee.

Badkamer

Vaak zijn badkamers kille vertrekken wat pas verwarmd wordt nadat er gedoucht is. De badkamer in de Flierhutte kan voorverwarmd worden d.m.v. vloerverwarming en een sfeerradiator. De sfeerradiator zorgt er tevens voor dat natte handdoeken direct gedroogd kunnen worden en zo alles opgeruimd kan worden na het douchen.

D.m.v. een verwarmde spiegel kunt u hier direct gebruik van maken zonder eerst alles droog te maken. De dubbele wasbak, haardroger en regendouche zorgt voor het overige comfort en gemak.


Een snelle impressie

We doen continu ons uiterste best om de Flierhutte er tiptop uit te laten zien!

Zien jullie jezelf al lekker op het terras of bij de vuurschaal zitten?